Zábavní park Toverland (NL)

Na konci školního roku pořádala naše mateřská školka společný výlet rodičů s dětmi do zábavního parku Toverland. Raďa si vzal na pátek 17.6. dovolenou a v 9:00 jsme vyjížděli dvoupatrovým autobusem od školky směr Sevenum. Děti byly natěšené, pochodovaly po autobuse nahoru dolů, střídaly sedadla, no nemohly se dočkat, až budeme na místě. IMG_1139-nahled
Toverland patří k nejnovějším zábavním parkům v Nizozemsku a najdete zde atrakce pro všechny věkové kategorie. V případě deštivého počasí jsou zde i dvě kryté haly. Vše bylo dobře udržované, čisté a atrakce většinou bez front.
Po příjezdu jsme si prohlédli mapu parku a rozhodli se jít nejprve do venkovní části. Na nebi se honily mraky, ale nakonec vůbec nepršelo a stihli jsme vyzkoušet všechny atrakce.
IMG_1120-nahled
Verunka chtěla jít nejdřív na koníky, Ondra samozřejmě taky, ale radši se mnou. Raďu jsem pak poslala na horskou dráhu Troy, která je prý nejrychlejší, nejvyšší a nejdelší v Beneluxu.
obrazek obrazek
Dál jsme pokračovali do kouzelného údolí na hřiště Climbing castle, lodičky Tolly Molly a samoobslužný výtah Coco Bolo. Já jsem se šla projet na extra točivou horskou dráhu Dwerelwind. A potom všichni společně na divokou vodu Djengu River.
obrazek obrazek
Pak jsme se šli podívat do vnitřní části. Ta byla taky super. Verča samozřejmě hned chtěla na dětskou horskou dráhu Boomerang, a hned třikrát za sebou. Ondra mezitím jezdil na autíčku a pak se šel s Raďou projet v kládě na divoké řece Backstroke. Verča odmítla, prý nechce být mokrá. Zajímavým zážitkem byla rychlojízda na čas v bobu Blitz Bahn. Pomalu už se blížila hodina našeho odjezdu a já jsem se na poslední chvíli rozhodla ještě projet na Booster Bike, což byl rollercoaster v podobě jízdy na motorce.
obrazek obrazek
obrazek obrazek
I když to byl školkový výlet, tak jsme se nedrželi nijak při sobě s ostatními rodiči a dětmi, ani s paními učitelkami. Sem tam jsme se potkali náhodně na stejné atrakci, ale pak si zase pokračovali svým směrem. Někteří chodili spolu, prostě jak to každému víc vyhovovalo. Sraz k odjezdu jsme měli v 16 hodin u autobusu.
Fotek moc nemáme, třeba příště doplníme :-)

Martina | 17. 6. 2016 Pá 23.21 | Cestování, Belgie a NL | Tisk | 268x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

K textu nebyl napsán žádný komentář.

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
1 plus 1 jsou?
Odpověd: