Běh Štěpánská desítka

Ke konci roku na svatého Štěpána 26.12. se již několik let koná ve Staré Vsi u Rýmařova běžecký závod, tzv. Štěpánská desítka. Jako každý rok se tohoto klání zúčastňují závodníci z blízkého i dalekého okolí. Naše rodina tu měla letos široké zastoupení téměř ve všech kategoriích :-) Měřili jsme zde své síly se skoro stovkou dalších závodníků. A čtyři z nás se dostali na bednu!!! Za super výkony musím pochválit hlavně všechny děti.
20151226_100437-nahled
Závody začínaly po 10. hodině nejprve startem dvanácti benjamínků, tj. dětí do šesti let. Mezi nimi byla samozřejme naše Karolínka, Verunka, Kuba a Ondra. Verunka opět trošku zaspala na startu, ale nezmatkovala a brzy se dostala dopředu. Nevím přesně, kolik děti běžely metrů, ale tuším, že kolem 250. Karolínka běžela v těsném závěsu za Verčou. V poslední zatáčce to už Verča začala trošku vypouštět a moc se jí nechtělo. Zasáhnout musel tatínek a trošku ji povzbudit, aby ten kousek do cíle doběhla na plný plyn. Verča doběhla jako třetí holka s časem 1:39 a Karolínka čtvrtá s časem 1:42. Kluci na tom byli trošku hůř, ale také doběhli :-) Kuba na druhém místě za 3:24 a Ondřej s pomocí tety Lenky na třetím místě za 3:31.
obrazek obrazek obrazek

Já jsem si vybrala 4 km trať, která mi maximálně vyhovovala. Běželo se po asfaltu, mírně do kopečka. Točku jsme měli u pily. Raďa s dědou Jirkou si zaběhli 8,2 km. Točku měli u penzionu Zastávka ve Žďárském potoku.

Naše výsledky:

  • Martina 00:22:17 (3. místo v kategorii Ženy C)
  • Raďa 00:38:59 (13. místo v kategorii Muži A)
  • děda 00:51:00 (10. místo v kategorii Muži C – příští rok už bude spadat do kategorie Muži D a určitě pro náš tým vybojuje max. 3 místo!)
obrazek obrazek obrazek obrazek
Omluvte prosím špatnou kvalitu fotografií, ale lepší bohužel nemáme.

Martina | 26. 12. 2015 So 21.46 | Mišmaš | Tisk | 512x

Komentáře k textu

- Formulář pro nový komentář

[1]reaguj Volčka

Super! Tak ještě musí Raďa na sobě zamakat, aby stál taky na bedně, když ostatní členové rodiny jsou tak dobří :)

12. 2. 2016 Pá 22.14

Přidej komentář!

Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Otáčí se Slunce kolem Země?
Odpověd: